Keresés ebben a blogban

2010. április 24., szombat

Bogyó és Babóca: premier előtti vetítés!!!




Bogyó és Babóca ősbemutató

A Gyermekirodalmi Fesztiválon lesz Bartos Erika, és a KEDD animációs stúdió rajzfilmsorozatának első nyilvános bemutatója! Ennek bejelentésére maguktól az alkotóktól kaptam engedélyt, ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy én lehetek a bemutató moderátora.
Izgulok is kicsit, hiszen nem mindennapi esemény lesz az.
Ilyen rajzfilmsorozat legalább húsz éve nem készült Magyarországon, hiszen olyan mesekönyv-hősök kelnek életre, akik már eleve is sikert sikerre halmoznak. Ez pedig csak fokozódni fog, nem is kicsit. Garanciát jelent erre az alkotói névsor: a főszereplő Bogyó és Babóca, a mesélő Pogány Judit, a zeneszerző Alma zenekar, az író Bartos Erika, s a rendező Krizsanics Antonin, illetve M. Tóth Géza - akit ugyebár Oscar díjra jelöltek!
(S miután volt szerencsém megnézni az egyik epizódot, állítom: vigyázzba fog előttük állni a világ!)

A tévében majd szeptembertől lesz látható a sorozat, így bőven premier előtt láthatja, aki ott lesz – ráadásul élőben találkozhat Bartos Erikával.

Ja és hogy hol:
VI. Gyermekirodalmi Fesztivál a Művészetek Palotájában 2010. május 2. 13:00; Előadóterem.
(A további programokról itt lehet tájékozódni: egyuttlennijo.net

2 megjegyzés:

  1. Kedves Péter! Érdeklődnék, hogy júliusban is lesz bemutató valahol esetleg? Én külföldön élek és szívesen megnézném hazalátogatásunkkor gyermekeimmel.
    Válaszát előre is köszönöm.
    Üdv.,
    Tóth Aliz

    VálaszTörlés
  2. Kedves Alíz!
    Sajnos nincs közvetlen (azaz naprakész) kapcsolatom a KEDD stúdióval, de azt gondolom, itt mindig elérhető a legfrissebb hír: http://www.bogyoesbaboca.com/fooldal.php
    (Innen tudom, hogy június 12-én lesz díszbemutató, de a többi lehetséges vetítésről sajnos nincs információm)
    Üdv.
    Péter

    VálaszTörlés