Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 18., szerda

Dedikált könyveim a bookline.hu -n

Örömmel tudatom, hogy immár a Zsubatta! és a Miazami is rendelhető dedikált változatban a Bookline.hu-n! (ráadásul 15% kedvezménnyel!)
Szerencsehozónak kell lenniük, mert péntek 13-án születtek a beleírások :)!

Zsubatta! itt
, Miazami itt és persze van még a könyvhéten megdedikálódott Miazmégből is pár darab.

4 megjegyzés:

 1. Szia Péter! Mi még szmeélyesne nem ismerjük egymást, de annál inkább ismernek és kedvelnek a fiaim, úgyhogy merészkedem neked lepasszolni egy labdát, amit Pöszkétől kaptam:
  "Írjál ki tíz plusz egy könyvet, amiket te már olvastál, de ajánlanád a többieknek. nevezz meg öt bloggert, akinek kíváncsi vagy a véleményére, linkeld be őket, és hagyj nekik üzenetet a blogjukban. Jó olvasást."
  Üdv
  KInga
  P.S. Húgoddal viszont jól ismerjük egymást, többször is jártak nálunk Marosvásárhelyen. Rád bízom a személyem körüli felderítést.

  VálaszTörlés
 2. Péter, engem egy kérdés sehogy sem hagy nyugodni: Mit írsz ilyenkor az előre dedikált könyvekbe?

  @Kinga: http://www.pagony.hu/index.php?page=alttopten&show=14

  VálaszTörlés
 3. Kedves Kinga,
  köszönöm a stafétát, s elnézést, hogy csak sokára reagálok... ám Pöszke segítségemre sietett :) , amiért köszönet szintén. Már csak azt kellen kitalálnom kinek is adhatnám tovább... de előbb utóbb csak eszembe jut valaki.
  -
  Az előre dedikált könyvekbe az kerül, hogy örömteli zsubattázásokat - avagy jó játékot a definíciókhoz :)! Na meg a név és dátum :)

  VálaszTörlés
 4. Hát emlékezetes lista... :D
  ((A kis Nicolas nyaral olvastán párszor eszembe jutottál a nyáron. :) ))

  @Kinga téged meg majd most emlegetlek, hatásodra beszereztem a Tündérkert virágait. Izgalmas ismeretlen versek is akadnak benne. :)

  VálaszTörlés