Keresés ebben a blogban

2012. november 24., szombat

Interaktív Baba bab

Hogyan kerül iPad-re egy modókáskönyv?
Íme:

Aztán egy kis kis varázslat, és tadám:


De csak semmi vicc! Valóban interaktív mondókáskönyv lett A baba bab. Vagyis hogy táblagép alkalmazás, magyarul Baba bab iPad App :) - mindez a Lenipend jóvoltából.

De úgy is mondhatnánk, hogy digitális játszótárssá vált, s a játék valóban varázslatos! Az alkalmazáshoz készült egy külön nyitókép – ami egy virtuális játszótér, ahol minden „életre kel”, ha hozzáér az ember a képernyőhöz. Ha a felhőt a Nap elé húzzuk vihar kerekedik, s a gyerekcsapat beszalad a Mesekönyv boltba (micsoda meglepi, a Betűtésztába :) ). Ha billeg a gép, ide-oda gurul a laszti, ha hozzáérünk, repked a méhecske, száguldanak az autók – ha csak nem piros a lámpa, mert akkor csikorogva fékeznek…


Rengeteg felfedezni való ötletes animáció és több mint 100 hangeffektus várja a kicsiket  - s azokat a szülőket, akik tartalmas, durvaságtól mentes fejlesztő játékkal szeretnék lekötni az ő "kis babjukat".

Az App abban is különleges, hogy a gombok helyett az iPad fekvő és álló helyzetében ad más információt, hogy minimálisan zavarjuk meg a könyv hangulatát. További rejtett segítséghez juthatunk, ha fejünk fölé tartva nézzük meg az iPad-et.A képernyő érintésein túl, az iPad tartási helyzete, de akár a hangunk is befolyásolhatja az illusztrációkat. Ezt kis ábrák jelzik:



Az alkalmazás első verziója öt meghallgatható – és játszható - mondókát tartalmaz ingyenesen. A full verzió további 10 mondókája egészíti ki az applikációt a könyv teljes tartalmára.


Aki szeretné másoknak is figyelmébe ajánlani, nyomhat itt is egy lájkot :) vagy a Facebook-on is - avagy csak szóljon iPad tulajdonos ismerőseinek, éljenek akár a világ túlsó sarkán is - hiszen az AppStore-ban bárki elérheti egy kattintással, s onnan letölthető a Baba bab : https://itunes.apple.com/hu/app/baba-bab/id567248310?mt=8 .

Jó szórakozást, boldog mondókázást!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Péter!

    Megpróbáltuk letölteni az alkalmazást, de nem volt elérhető. Van rá esély, hogy újra megvásárolható lesz? Mi mindenesetre nagyon szeretnénk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő!
      Igazán köszönöm a jelentkezést, most sikerült elérnem a fejlesztőt, aki azt mondja, hogy egy komolyabb update-re van szükség, ezért nem elérhető per pillanat az alkalmazás az appstore-ban, és lehet, hogy ez hosszabb ideig így marad. Viszont ha felveszik vele közvetlenül a kpacsolatot, akkor megpróbál segíteni ezen direktben. Vagy én kérek egy e-mail címet, ahova megírom az ő elérhetőségét, vagy az alkalmazás FB oldalán keresztül esetleg lehetséges felvenni vele a kapcsolatot: https://www.facebook.com/ABabaBabiPadApp/ Üdv, Péter

      Törlés