Keresés ebben a blogban

2013. április 7., vasárnap

Író Cimborák

Nem is olyan fiatal már az Író Cimborák blogja, elmúlt másfél éves. Épp ideje, hogy ezen a blogon is felhívjam rá a figyelmet. Gyerekeknek író költők és meseírók osztják meg itt egymással - s a nagyvilággal műveiket. A legtöbbször egy-egy hónap írásai egy-egy központi témát járnak körül. A versekhez - mesékhez az Illusztrátor Pajtások rajzolnak képeket, s olykor még gyerekek is /nem is akármilyen képeket!/.  Mostanra már több élő rendezvényen is találkozni lehetett az írócsapat tagjaival, ahol ők maguk - azaz magunk, hisz én is ott voltam :) - olvastunk fel a blogon megjelent írásokból, s kiállítottuk az azokhoz készült illusztrációkat.
Legközelebb április 19-én, az Anno Meseboltban lesz ilyen esemény, ahol találkozni lehet a szövegek és képek alkotóival. 
Ennél többet írni minderről viszont azt gondolom, nem érdemes. Csupán annyit, hogy tessen rákattintatni a linkekre, s elolvasni ott a számtalan kedves, vagy éppen vicces - olykor megindító avagy elgondolkodtató írást! Íme kiírva is a blog címe: http://irocimborak.blogspot.hu/ .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése