Keresés ebben a blogban

2020. március 14., szombat

Digitális változatban A fürdők réme



Interaktív Berger Szimat - fülelj, kattints, szórakozz és tanulj!

Országszerte, sőt határon túl is sok-sok osztály olvassa közösen a Berger Szimat Szolgálat kalandjait. Azt viszont talán nem mindenki tudja, hogy A fürdők réme című kaland elérhető digitális változatban is - a BOOKR KIDS fejlesztéseként, így az iskolai oktatás digitális átállása idejére sem szükséges elhalasztani a történet megismerését, feldolgozását.

A BOOKR Suli lényege, hogy egy pedagógiai módszertani csomag használatával, a pedagógusoknak lehetősége nyílik a digitális interaktív könyvek egyszerű beépítésére a magyar tanórákba. A mai tanulók számára is izgalmas formában mutatja be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait.

Tanórai keretek között egy interaktív, animált hangoskönyveket tartalmazó alkalmazás és egy tanári adminfelület segíti a diákokat az olvasóvá nevelés sokszor rögösnek tűnő útján. A pedagógiai módszertan középpontjában az 1-6. osztályos diákok szövegértési valamint digitális kompetenciájának fejlesztése áll.


A fürdők réme című Berger Szimat kaland a  BOOOKR Kids iskolai Mesetárában teljes egészében elérhető, digitális tananyag - azaz interaktív tablet alkalmazás formájában.



Miközben az izgalmas kaland Szokol Péter színművész tolmácsolásában hallható, a szövegben vele együtt halad a kiemelés, így egyszerre olvasható is. Itt is megtalálhatók a könyvre jellemző kis tudásmorzsák, az illusztrációk pedig kis animációk formájában megmozdulnak.
Az interaktív könyv négy részre van tagolva, és minden ötödik fejezet után egy digitális feladatgyűjtemény segít az olvasás elsajátításában, és a szövegértés fejlesztésében.

Az egyes részek itt érhetők el:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése