Keresés ebben a blogban

2014. december 4., csütörtök

Nyereményes idézetverseny Cipriánért!

Legnagyobb örömünkre Cipriánt máris újra kellett nyomni -merthogy júniustól októberre elfogyott az első kiadása!
Úgy gondoltuk (szerző és illusztrátor), hogy a múlthéten boltokba került második kiadás örömére - valamint Karácsonyra is tekintettel - nyereményes játékot hirdetünk a Helka – A Burok-völgy árnyai Facebook oldalán! Ha érkezik legalább 20 érvényes pályázat, akkor a két legnépszerűbb idézet közzétevőit megjutalmazzuk egy dedikált Ciprián kötettel illetve egy egyedi, dedikált illusztráció nyomattal a könyvből.

Íme tehát a felhívás:

Küldj a Helka Facebook oldalnak ÜZENETBEN - egy neked tetsző (maximum kétmondatos) idézetet a Helka, vagy a Ciprián kötetből, oldalszám megjelöléssel! Az idézeteket kép formájában töltjük föl az FB oldalra egy kép-albumba , így egyszerre kerülnek majd ki az oldalra. Ezután mindenki szabadon promotálhatja a saját – vagy a neki tetsző idézetet.
Amelyik két idézet a legtöbb lájkot gyűjti, azoknak a gazdái kapják a könyvet – illetve a dedikált, egyedi nyomatot a könyv illusztrációból. Az első helyezett választhat, melyiket kéri, a második pedig kapja, ami maradt J.

Szabályok:
Egy játékos csak egy idézettel nevezhet! Az idézeteket 2014 dec. 14-ig lehet küldeni. Az idézetek lájkolása 2014. dec. 15-én indul, és egy héten át tart – de csak akkor, ha legalább 20 idézet összegyűlik.
Az idézeteket tartalmazó képeket mindenki megoszthatja, üzenetben továbbküldheti, a lényeg, hogy ott, azon a FB oldalon számoljuk a tetszikeket, és csak azok számítanak!). Ha egy idézet már foglalt (azaz valaki már beküldte) arról visszajelzünk üzenetben.

Hajrá!

                                                                           Szepesi Szűcs Barbara és Nyulász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése