Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 9., péntek

Berger Szimat Szolgálat - A fürdők réme



Ki segít rajtunk, ha szeretett termálfürdőink vizét valaki megmérgezi? 

Egy kuvasz? Egy puli? Egy komondor? Egy magyar agár? Egy erdélyi kopó? Egy pumi? 
Netalán egy drótszőrű vizsla meg egy magyar vizsla? Esetleg egy mudi?

Leginkább ők együtt mind: 
a Berger Szimat Szolgálat baráti és rokoni csapata!

Az első rész ide kattintva meg is rendelhető.

A fürdők réme

A Berger Szimat Szolgálat egy humoros és izgalmas detektívsorozat 6-10 éves gyerekeknek, a kilenc magyar kutyafajta főszereplésével, a valódi világ helyszínein.





Az első rész címe: A fürdők réme
Itt egy kis ízelítő:

Amikor Gerzson bácsi a strandon felejti a telefonját, Pongrác készséggel indul a segítségére. Csakhogy rejtélyes okból sorra zárnak be Budapest híres fürdői! Pongrác aljas összeesküvést szimatol, és a BerGer Szimat Szolgálat csapata akcióba lendül. Sikerül-e megfejteni a rejtélyt? Kinyitnak-e még valaha a fürdők? No és előkerül-e Gerzson bácsi mobilja?



3 megjegyzés:

  1. Üdvözlöm!A regény feldolgozását segítő feladatlap vagy segédanyag 2.osztályosok számára elérhető esetleg?Köszönettel:Lucz-Balogh Fanni

    VálaszTörlés
  2. Kedves Fanni, köszönöm az érdeklődést, a kérdésre pedig természetesen igen a válasz, a www.bergerszimat.hu honlapon, a Suli - Buli illetve a "pedagógusoknak" menüpont alatt. Azon az oldaln lefelé kell görgetni, ott van minden eddig elkészült feladatlap, és a borítóképek alatti gombra kattintva letöltődik. Ezen kívül a Berger Szimat Szolgálat facebook oldalán is elérhető: Berger Szimat Tanítói Fórum nevű csoportban, a fájlok között. Ott más feladatok is gyűlnek, amiket tanítók töltöttek fel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a gyors válaszát,és segítségét:)
      Minden jót kívánok!Üdv:Fanni

      Törlés